Papper och trycksvärta.
Vilken potential!

Att trycka är vårt ursprung och det blir tack och lov inte omodernt, även om medieutvecklingen gått framåt med rasande fart de senaste 10-15 åren. Att TMG Tabergs kunnat hänga med och vara ett ledande tryckeri har inte främst med den välinvesterade maskinparken att göra. Snarare med kärleken till känslan i papper och trycksvärta.

Ark- och rulloffset

Tryckning av allt från brevpapper, mappar, affischer och foldrar till broschyrer och böcker. Arkoffset lämpar sig generellt sett för större upplagor. Här har man har ett obegränsat pappersutbud. För riktigt stora upplagor och med låga gramvikter är rulloffset lämpligast

DIGITALTRYCK

I våra digitala tryckpressar kan vi erbjuda tryck av exempelvis: Flyers, visitkort, A3-affischer, vykort, brevpapper, broschyrer, etiketter, DR (direktadresserade trycksaker), samt en mängd olika kort.
Vi har också anpassade maskiner för att trycka böcker och manualer i svartvitt tryck.

STORFORMAT

Tex Roll-ups, mässväggar, beachflaggor, studentskyltar och vepor, tapeter, canvastavlor och utomhusreklam. Lägg där till portabla monter/butiksdiskar och broschyrställ samt belysning.

DISPLAYLÖSNINGAR

Exponering av produkter i butik eller på en mässa, t ex ställ, hyllkantsvippor, skyltar och affischer.

Kuvertering

Rätt sak i rätt kuvert till rätt mottagare  – vi fixar allt när du ska skicka kuvert.

Porto- och distributionsoptimering

Bästa möjliga väg till kunden, till bästa möjliga pris.

Målgruppsurval

Vi hittar din målgrupp och kan enkelt göra unika urval efter alla önskemål.

Variabel, print och data

Effektiv hantering av adresserade och personaliserade utskick både digitalt och i tryck.

Prepress

Här säkerställs att ditt material blir tekniskt anpassat för tryck/print. Målet är att din väg från idé till färdig trycksak blir precis så som du önskar, både när det gäller färg och kvalitet.

Bokbinderi

Skärning, Falsning, klamring med adressering online, Linnetrådsbindning, limbindning, Wire-o-bindning, stansning, styckinplastning, adressering