I vår ateljé står vi på tå, för att du ska nå längre.

Här står vi på tå, alltid redo att göra ett snyggt jobb från grunden, eller finlira med kundernas idéer det sista innan publicering. Vi spänner över hela området från trycksaker, bildhantering och förpackningar, till webproduktion och kampanjer i sociala medier. Vi har den kreativa spänsten och det konceptuella greppet som fångar uppmärksamheten i en mediestressad värld. Utmana oss!

Produktionsbyrå – Original

Formgivning och produktion av trycksaker efter dina önskemål, allt ifrån kataloger och broschyrer till visitkort och inbjudningar.

Förpackningsdesign/-optimering

Vi skapar och formger förpackningar samt gör prepress av färdiga original från kund. Vi arbetar i specialanpassade program och har hög kompetens inom det här området.

Prepress

Här säkerställs att ditt material blir tekniskt anpassat inför tryck/print. Målet är att din väg från idé till färdig trycksak blir precis så som du önskar färg och kvalitetsmässigt.

3D proofing

Tredimensionell visualisering av ditt korrektur, exempelvis en kartong eller en förpackning.

Retusch och bildhantering

Allt från enklare till superavancerade bildbehandlingar. Pröva oss, vi gillar utmaningar.

Avancerad flödeshantering

Vi har möjlighet att skapa grafiska arbetsflöden för att kunna hjälpa dig med tex optimering av PDF:er för webb & tryck, bild- färghantering i stora volymer, olika typer av fil-konvertering, generering av streckkoder och variabeldata och mycket mer.