Här har du navet, hjärnan och centrifugalkraften.

Här har vi samlat verktygen som gör att du planerar, skapar och integrerar din kommunikation i flera medier. Du utnyttjar öppna flexibla systemlösningar som växer med uppgiften och där du kan lägga till tjänster allteftersom. Att skräddarsy kampanjer som når ut med precision och personlighet blir väldigt enkelt.

Mediagenerator – Smarta mallar för trycksaker, annonser, e-post och DR

Mediagenerator är en webbaserad tjänst som hanterar framställning och beställning av variabla trycksaker/original såsom visitkort, affischer, annonser, produktblad, utskick, broschyrer mm. Användning av Mediageneratorn ger minimalt med arbete men maximal säkerhet och tillgänglighet. Helt enkelt varumärkesvård med sänkta original- och layoutkostnader.

Händelsestyrd dialog via e-post sms och sociala medier

Vi erbjuder marknadens mest kompletta lösning för automatiserad dialog. Fullmatad med funktioner för elektronisk och tryckt kommunikation. I lösningens dialogdel hanterar ni enkelt er kommunikation till kunder/kontakter via epost, sms och tryck. Förutom tidsbestämda utskick kan ni även sätta upp kampanjer med händelsestyrda utskick baserade på aktiviteter i kund/kontaktdatabasen. Era administratörer kan enkelt se statisk för utskickens respons och följa upp genom tex påminnelser.

Webpublicering av trycksaker

Bläddringsbar publicering på nätet, ett komplement till det tryckta mediet.

Webshop- och e-handelsplattform

Webshop och e-handelsplattform är en webbaserad tjänst som ger er tillgång till ert lager var ni än befinner er. Trycksaker, marknadsmaterial och profilprodukter/giveaways läggs upp på våra lager och via webbläsaren kan ni sedan söka och beställa bland produkterna. Ni slipper hålla lager, administrera försändelser osv. men kan ändå enkelt överblicka lagersaldo av era olika produkter. Med en varningsnivå säkerställer vi att ni aldrig riskerar att få slut på en produkt.

Mediabank/bildbank

Mediabank är en tjänst för hantering av och åtkomst till digitalt material såsom bilder, dokument, presentationer, utbildningsmaterial i powerpoint och logotyper. Allt tillgängligt via Internet. Era anställda och andra intressenter kan själva logga in, söka och hämta de bilder eller andra grafiska element de behöver. Administrationen hos marknadsavdelningen minimeras samtidigt som ni kan hålla en hög servicegrad.