torsdag 19 december

Nu är det jul igen!

Vi önskar alla kunder och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot ett roligt, kreativt och innehållsrikt 2014.

tisdag 9 juni

Sommartider!

Nu stundar snart semestertider och vi har stängt under veckorna 29, 30 och 31. Vecka 27, 28 och 32 har vi öppet med begränsad bemanning. Vi önskar er en härlig sommar!  

Läs mer

torsdag 16 januari

Välkommen 2020!

Vi välkomnar 2020 med nya anteckningsböcker. I år har vi silverfoliering på Keaykolour Basalt 300g samt Keaykolour Cobblestone 300g. Här finns det fina blanka sidor som ska fyllas på med tankar, planer, kom ihåg och minnesvärt.    

Läs mer

onsdag 18 december

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Snart är återigen ett år till ända men innan dess ska vi fira jul och dansa runt granen, så för att hinna med det stänger vi 23/12. Vi tackar för gott samarbete under det gångna året och hälsar er varmt välkomna igen 2/1 då vi öppnar efter helgerna.  

Läs mer

tisdag 18 juni

GLAD SOMMAR!

Vi önskar er en fin midsommarhelg och en riktigt skön sommar. Det är stängt hos oss veckorna 29 och 30 de andra semesterveckorna har vi öppet med begränsad bemanning. Varmt välkomna till oss om ni behöver vår service i sommar.

Läs mer

onsdag 17 april

GLAD PÅSK!

En Glad Påsk vi er önska och håller tummarna för att solen skiner och marken blir full av grönska. Njut och ha det ”eggstra” gott.

Läs mer

onsdag 6 februari

NYTT ÅR NYA BLOCK

I år har våra årsblock mjuka fina naturtoner, Keaykolour Biscuit och Keaykolour Camel 100% recycled. Vill du att ett sådan här fint block ska hamna hos dig så kontakta oss på TMG Tabergs.

Läs mer

tisdag 18 december

NU ÄR DET JUL IGEN!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Tack för gott samarbete under det här året, vi ser fram emot ett kreativt, roligt 2019 tillsammans med er.  

Läs mer

torsdag 5 juli

SEMESTER!

En riktigt härlig sommar önskar vi er alla! Under veckorna 29 och 30 kommer vi att ha stängt. Förutom på vårt lager där vi har öppet. Övriga semesterveckor 28 och 31 har vi öppet med begränsad bemanning.

Läs mer

torsdag 5 juli

CAMP TABERG

Vilken kväll vi hade. Stort tack till kunder och Sveriges fotbollslandslag som fixade 3-0 mot Mexico.

Läs mer

måndag 26 mars

GLAD PÅSK!

Vi önskar er en härlig Påsk…

Läs mer

torsdag 11 januari

NYINVESTERING

Här har vi ett glatt gäng med våra VD:ar och leverantör som ser fram emot att vår nyinvestering landar hos oss i juni. Det är en splitterny offsetmaskin RMGT i format 90×64 med LED-UV. Vi ser fram emot hög kvalitet, snabba leveranser och miljöbesparingar som är viktigt för oss.

Läs mer

torsdag 11 januari

TILLSAMMANS

Ja så är det, nu är Ark-Tryckaren en del av TMG Tabergs. Något som vi är oerhört glada och stolta över. Vi ser oss som ett starkt lag och tillsammans med Er vill vi visa att ett småländskt tryckeri är att räkna med, såväl lokalt som nationellt. Varmt välkomna till oss ute vid berget för […]

Läs mer

torsdag 11 januari

GOD FORTSÄTTNING

Nytt år! Vi ser fram emot nya möjligheter och utmaningar. Vi välkomnar året med våra årliga årsblock. Den här gången har vi valt att använda fotograf Lisa Aguréns bilder till vårt ”Stolta Projekt”. Vill du att de här fina blocken ska hamna hos dig så kontakta oss på TMG Tabergs. Ett riktigt bra 2018 önskar vi […]

Läs mer

måndag 10 april

GLAD PÅSK

Vi önskar er en Glad påsk! och hoppas på att ni får en härlig helg, njut av ledigheten och ta hand om varandra.

Läs mer

tisdag 28 mars

VI INVESTERAR FÖR HÖGRE KVALITET, KORTARE LEDTIDER OCH BÄTTRE MILJÖ

I maj uppgraderar vi med LED-UV-system i offsethallen, en teknik som framförallt ger högre kvalitet och kortare ledtider. Att tekniken dessutom är bättre för miljön är något som vi gillar och något vi värnar om. Vi kommer på sikt att trycka med hög kvalitet på många olika material som tex. plast vilket skapar många nya möjligheter.  

Läs mer

tisdag 28 mars

NYA LOKALER!

Från och med vecka 15 finns Växjökontoret i nya lokaler. Ni hittar oss på Reveljgränd 3 i Växjö. Varmt välkomna in till oss!

Läs mer

torsdag 16 juni

Vilhelm Parfumerie på Colette

I april lanserades en ny doft från Vilhelm Parfumerie hos Colette i Paris. Vi fick förfrågan av Grand Public om vi ville göra konstruktion och produktion av deras idé inför lanseringen. Det ville vi såklart. Det blev ett mycket annorlunda och spännande projekt med en avancerad produktion, där både både små och stora detaljer ingick. […]

Läs mer

torsdag 2 juni

Semester

Vi har stängt vår produktion v. 28, 29 och 30. Vid brådskande ärenden är ni välkomna att kontakta vårt systerbolag TMG Sthlm. TMG Sthlm Taberg Media Group En härlig sommar önskar vi på TMG Tabergs!

Läs mer

måndag 21 mars

GLAD PÅSK!

Vi önskar er en Glad Påsk

Läs mer

torsdag 14 januari

Välkommen 2016!

Vi välkomnar 2016 med nya anteckningsböcker.

Läs mer

torsdag 10 september

Hobby på Husvagnsmässan

Nu är det husvagnsmässa på Elmia i Jönköping.

Läs mer

måndag 15 juni

Sommartider

Vi har stängt vår produktion v. 29 och 30. Vid brådskande ärenden är ni välkomna att kontakta vårt systerbolag TMG Sthlm. TMG Sthlm Taberg Media Group Glad sommar! Önskar vi på TMG Tabergs

Läs mer

torsdag 4 juni

Fairytale by Landstedt/Bååth

Torsdagen den 28 maj hade vi vernissage och lansering av projektet Fairytale by

Läs mer

torsdag 7 maj

Praktfullt och mäktigt

”Prakt och makt– Brahe och 1600-talets adliga livsstil” heter en ny spännande utställning

Läs mer

onsdag 6 maj

Inspelningsstudio TMG

I april var det inspelning av Jönköpingsartisten The Monikers nya musikvideo

Läs mer

torsdag 16 april

Studio TMG IV

Då var det dags för fotografering i våra lokaler igen. Denna gång under ledning

Läs mer

måndag 16 mars

TMG Expo

Under vintern har vi byggt ut vår expoavdelning med UV-planskrivare

Läs mer

tisdag 3 mars

#tmgälskarhockey

Årets hockeyutmaning pågår just nu i Kinnarps Arena

Läs mer

måndag 2 mars

Ungdomens Vårsalong

I lördags hade vi äran att få dela ut TMG Tabergs konstpris

Läs mer

tisdag 17 februari

Fotouppdrag

Förra veckan var vi på fototurné tillsammans med fotograf Patrik Svedberg för Biketjänst. Vi började på Medicinska Universitetsbiblioteket i Örebro, därefter på stadsbiblioteket i Finspång och avslutningsvis på ett skolbibliotek i Norrköping. Denna vecka besöker vi Höör i Skåne.

Läs mer

måndag 5 januari

Välkommen 2015!

Vi välkomnar 2015 med nya anteckningsböcker.

Läs mer

tisdag 9 december

Vår egna pappersbutik i Växjö

På TMG Tabergs i Växjö har vi utökat vår pappersbutik med nya egenproducerade pappersprodukter.

Läs mer

torsdag 23 oktober

Studio TMG III

Aspen gör återbesök för fotografering i våra lokaler. Från NY; Ad Emil Martinsson och projektledare Åsa Ljungman. Fotograf Thomas Alvreten, stylist Johanna Pilfalk.

Läs mer

torsdag 16 oktober

#tmgälskarhockey

Varför älskar TMG Tabergs hockey? Vi tror starkt på att idrott förenar och att idrott är bra för en stad. Och bra för ungdomar. Hockey är något som människor kan samlas kring, glädjas åt och engagera sig i både i med- och motgång. Vi stöttar de stora klubbar som finns där vi har vår hemvist, […]

Läs mer

torsdag 16 oktober

Publishingpriset till HLK-katalog – igen

Grattis till Högskolan för lärande och

Läs mer

torsdag 4 september

Öppet hus!

På lördag, 6 september, är det Bergets Dag i Taberg.

Läs mer

onsdag 11 juni

Hyr våra lokaler

Du vet väl att du som företag kan hyra våra lokaler för exempelvis fotografering? Hör av dig till oss för mer information info@tmgtabergs.se eller 036-36 38 00

Läs mer

måndag 26 maj

Elsa Billgren

I torsdags hade vi celebert besök av Elsa Billgren på vintage- och inspirationsföreläsning i äkta vintage-miljö i våra lokaler.

Läs mer

torsdag 8 maj

Det började med en cykeltur till Taberg

Sverige på 50-talet var på offensiven; framåtandan sprudlade i samhället utan någon tung efterkrigsbörda att släpa på. Även makarna Stig och Lisa Lind satsade offensivt mot framtiden, och tryckeribranschen var på stark frammarsch. Så fick det bli. I en liten verkstad i Taberg stampade den först tryckpressen i gång i november 1954. Ett problem i […]

Läs mer

torsdag 8 maj

Tillskott på säljfronten

Joachim Jerkersson är ny säljare med huvudplacering i Göteborg och Västsverige. Bor gör han i Borås och i bagaget har han både en vd-post på Sjuhärads Tryckeri och senast på Åtta.45 med ansvar för deras satsning i Göteborg. Med andra ord, en gedigen erfarenhet från grafiska branschen. För övrigt är fotboll, familj och friluftsliv en […]

Läs mer

tisdag 29 april

Som klippt och skuret

Låt oss presentera vår nya skärmaskin Polar N 115 Plus, en helt ny generation skärmaskiner med automatiserad styrning av hela processen.

Läs mer

onsdag 23 april

Studio TMG II

Från yllefabrik, 1905 till perfekt plats för fotografering, 2014.

Läs mer

tisdag 15 april

Ny chef till försäljning

Med 15 års säljerfarenhet och 4 år på TMG Affärsutveckling tar nu Martin Dunhoff rollen som försäljningschef på TMG Tabergs. Förutom en gedigen kunskap inom försäljning bidrar Martin också med fingertoppskänsla gällande italienska kavajer och brittiska skor. Han kommer troligtvis också att bjuda på ett och annat golfsnack vid fikabordet och ordna betting på derbymatcher […]

Läs mer

måndag 7 april

Ny kraft till studion

Vi har förstärkt studion med Thomas Ahnström som är specialiserad på förpackningskonstruktion och original. Han kommer senast från Elanders och har lång erfarenhet inom den grafiska branschen. Inte nog med det, Thomas är även filmentusiast så nu ser vi fram emot tips och topplistor. Stående filmtips: Fight Club Tips skräckfilm: The Mist Tips komedi: Napoleon Dynamite Välkommen […]

Läs mer

onsdag 19 mars

Akademisk utmaning

I början av april händer det spännande saker på Jönköping International Business School; JIBS Entrepreneurship Challenge 2014. Under 24 timmar ska grupper om max fyra studenter arbeta med en frågeställning där resultatet sedan presenteras i form av en 8 minuter lång pitch. TMG Tabergs är i år föremål för uppgiften och vi ser med spänning […]

Läs mer

onsdag 19 mars

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med kompetenta potentiella medarbetare. 

Läs mer

måndag 3 mars

Vi gillar ung konst!

I lördags delade vi ut TMG Tabergs konstpris för uppmuntran till konstnärligt utövande på Ungdomens vårsalong i Jönköping.

Läs mer

tisdag 11 februari

Goda ändamål

Vi gillar goda ändamål och stöttar i år Barncancerfonden och Team Rynkeby med produktion av dekaler. Försäljningen av dekalerna möjliggör den årliga cykelturen från Ringe i Danmark till Paris. 

Läs mer

torsdag 2 januari

Plats för idéer

Välkommen till ett nytt år! I våra anteckningsböcker finns det plats för nya idéer och intressanta planer för 2014. Guld- och kopparfoliering på Keaykolor Biscuit och Sombre grey.

Läs mer

torsdag 19 december

Vi söker!

Vi behöver stärka upp och rekrytera sälj- och kommunikationskrafter på TMG Tabergs med placering i Växjö och Taberg. 

Läs mer

torsdag 19 december

Nu är det jul igen!

Vi önskar alla kunder och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Läs mer

tisdag 3 december

Konferens i huset

Förra veckan hade vi gäster från hela Taberg Media Group.

Läs mer

fredag 22 november

Nya uppslag!

Här är några exempel på bostadsprospekt à la TMG Tabergs.

Läs mer

onsdag 23 oktober

Studio TMG

Tidigare i höstas fotograferade Aspen några av sina badrumsserier i våra vackra lokaler.

Läs mer

torsdag 26 september

Välkommen som vanligt!

Det är bara skylten på dörren som är ny, annars är det mesta sig likt. ”Omtanke hela vägen” gäller som vanligt. Davidsons tryckeri har efter många år inom TMG-koncernen nu bytt namn och ingår sedan 1 oktober fullt ut  i TMG Tabergs med huvudkontor i Taberg, söder om Jönköping. Tillsammans växlar vi ut ännu mer kraft […]

Läs mer

måndag 23 september

Mer kärlek i entrén

Har du inga andra ärenden till TMG kan du ändå komma förbi och ta en kaffe i vår entré som nyss har fått lite kärlek. Kärlek i form av nya möbler tillverkade av Givarps, en av våra goda grannar. Varmt välkommen!

Läs mer

måndag 23 september

Stolta guldsponsorer

Vi är nu även stolta guldsponsorer till HV71 och ser fram emot ett händelserikt år fullt av spännande idrottsupplevelser. Vi ses på Kinnarps Arena!

Läs mer

måndag 23 september

Nya tapeter leder fram till SM-guld

Även hockeyspelare gillar att ha det snyggt omkring sig. Vi har levererat tapeter till HV71 – spelargången, omklädningsrummen samt HV-TV livestudion och hoppas att det peppar dem till fler segrar.

Läs mer

måndag 23 september

Välkommen till TMG Tabergs

Vi hälsar Frida Malmberg välkommen till TMG Tabergs. Hon basar över receptionen och entrén och ser till att saker och personer hamnar på rätt plats, det är också Fridas röst du hör när du ringer vårt växelnummer.

Läs mer

måndag 23 september

Höströjning i Taberg

Storstädning kanske hör våren till men vi har tagit på oss arbetshandskarna och börjat röja på några av våra vackra ytor trots att det är höst. Hör av dig om du vill hyra våra lokaler för fotografering eller andra aktiviteter. Kontakta Erik Abrahamsson erik.abrahamsson@tmgtabergs.se.

Läs mer

måndag 23 september

Sveriges modernaste printerhall

”Sveriges modernaste printerhall” utbrast en servicetekniker under sommarens flytt. Våra offset-pressar har fått sällskap av tre digitalpressar som tidigare stod i våra fastigheter på Rosenlund och dessutom har vi ytterligare tre digitalpressar i Växjö. Nu har vi rejäl tryckkraft samlad här i Taberg, smidigt värre tycker vi.

Läs mer

måndag 23 september

Mer färg på Taberg

Under sommaren har vi satt ännu mer färg på Taberg genom att måla våra fasader. Tryckhuset har blivit tabergsgrått, samma färg som järnmalmen i Taberg. Kontoret blev engelskt röd, bordeaux, terracotta eller hur du nu vill beskriva den.

Läs mer