Lyssnar

NIBE är ett svenskt företag med rötterna i Småland som har lång tillverkningstradition av produkter för allt från hushåll till företag och industrier.

NIBE är börsnoterat på Large Cap, Nasdaq OMX med sekundärnotering på SIX Swiss Exchange.

NIBE Industrier är ett internationellt värmeteknikföretag med cirka 9.000 medarbetare i Europa, Nordamerika och Asien. Verksamhet bedrivs inom tre olika affärsområden; NIBE Element, NIBE Energy Systems och NIBE Stoves. Varje affärsområde har sin egen operativa ledning som arbetar under eget resultatansvar.

NIBE behövde trycka och distribuera flera olika enheter till sina anställda på olika språk till olika delar av världen. Inga problem! svarade vi.

Levererar

För moderbolaget NIBE Industries har vi bland annat tryckt broschyrer som beskriver NIBES ”Affärsprinciper” och ”Värderingar”. Dessa ska ge hela koncernens anställda en gemensam grund och medvetenhet om företagets ledningsfilosofi både som anställd och gentemot samarbetspartners. Hittills har de tryckts i två versioner, svenska och tyska. Under hösten/vintern kommer det troligtvis kompletteras med ytterligare 14 språkversioner, så alla i koncernen får samma budskap.

Innan sommaren trycktes i vår offsetpress NIBES personaltidning som plastades in, adresserades och skickades hem till 1000 anställda. En uppskattad produkt såklart! I digitalpressen kördes broschyrerna Hållbarhetsredovisning och  Supplier Manual.

Vi ser framemot att i höst få vara delaktiga i fler produktioner för NIBE.

Offsettryckt personaltidning i tabloidformat som postfalsades, klamrades och plastades samt inkjetadresserades. I alla anställdas brevlådor första semeterdagen!

Digitaltryckta broschyrer, passande vid snabba puckar och mindre upplagor, självklart med ett bra slutresultat.

Små broschyrer 150×150 mm, digitaltryckta med klamrad fyrkantsrygg. Hittills gjorda på svenska och tyska men vi ser fram emot fler språkversioner under hösten.


Projektansvarig: Pernilla Mattisson